Alkuvuoden tekemisiä

Hei,

Uusi vuosi on alkanut ihan mukavissa merkeissä. Juuri tällä hetkellä on mock-viikon viimeinen päivä, mikä siis tarkoittaa että viimeisen viikon aikana meillä ei ole ollut normaalia opetusta ollenkaan, pelkästään kokeet jokaisesta aineesta.

Bleihem palatsi

Joulukuun 31. menimme kävelykierrokselle Bleihem palatsin puutarhaan. Kyseinen linna kuuluu Spencer&Churchill perheelle, eli näimme muun muassa paikan missä itse Winston Churchill kosi vaimoaan. Puutarhaan oli rakennettu lähemmäs parin tunnin jouluvalokierros ja oli kyllä nättiä. Illalla tämän jälkeen söimme päivällistä eikä mitään sen suurempaa.






Jännittävää alkuvuodessa oli, että 6.1 minulle saapui uusi host-sisko Italiasta. On ollut mielenkiintoista seurata ulkopuolisen näkökulmasta miten toinen kokee samoja asioita, mitä itse muutama kuukausi aiemmin. Olemme tehneet hänen kanssaan jo kaikenlaista.

 Natural History Museum
Minulla oli taas soittotunti Lontoosta etelään, niin iltapäivällä hyödynsimme tätä mahdollisuutta. Italialainen host-siskoni tuli mukaan niin menimme yhdessä Natural History Museumiin. Hämmästyn aina brittimuseoiden kokoelmien laajuutta, mutta mieleeni tulee kyllä aina kolonialismi ja siitä johtunut vanha raha. Pidin museosta oikein paljon, mutta osat siitä oli selkeästi tehty hyvin lapsiystävällisiksi, niin että oikeaa informaatiota ei ollut ihan hirveästi.







Lounaalla muiden vaihtarien kanssa ( vasemmalta oikealle Italia, Suomi, Suomi, Sveitsi)
Leicester
Päädyimme taas muiden vaihtareiden kanssa menemään Leicesteriin. Emme tehneet mitään kovin kummoista, oli vain hauska mennä vähän jonnekin kauemmas kun ei ollut normaalia koulua. Söimme lounasta, kiertelimme parit pienet kaupat ja yhden kauniin puutarhan.

Leicester castle, joka ei kyllä ollut mitenkään kummoinen linna. Sen yhteydessä oli kyllä onneksi kaunis kirkko. 


Linnan puutarhan vieressä meni pieni joki joka oli ihan täynnä joutsenia ja muita lintuja. 

Eilisen ostokset, molemmat kirjat löyty pienestä divarista parilla punnalla. 


Tällä kertaa ei ollut hirveästi asiaa kerrottavana, mutta mikäs siinä. Hyvää talvea Suomeen ja muuallekin :)

Kommentit